Volwassen hond en vervolgcursussen

Gehoorzaamheidsniveau I

Gehoorzaamheidsniveau I is de beginnerscursus voor volwassen honden, we beginnen met de basisopdrachten die we veel gebruiken in de dagelijkse praktijk. In de lessen, de oefeningen, naam, komen, zitten, blijven, naar beneden, blijven, hiel, “nee”, loslaten, niet jagen, niet springen, niet bijten. Natuurlijk gaat het socialisatieproces gewoon door. Bovendien wordt er veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van uw inzicht in het gedrag van uw hond, zodat u beter aan zijn behoeften kunt voldoen, u gemakkelijker kunt trainen, ongewenst gedrag kunt voorkomen en ongewenst gedrag kunt leren. In de cursus proberen we je zoveel mogelijk te begeleiden in de verschillende trainingsmethoden. Je leert de onderliggende theorie begrijpen en in de praktijk toepassen.

Deze cursus is voor honden van alle leeftijden. Voor puppy’s adviseren wij de puppycursus.

Gehoorzaamheid niveau 2

Gehoorzaamheidsniveau 2 is de vervolgcursus na puppytraining of gehoorzaamheidsniveau 1. We verbeteren de oefeningen. Meer afleiding, beter, sneller en schoner reageert. Training van leiband etc.

Deze cursus is voor honden van alle leeftijden.

Na de eerste cursussen is het mogelijk om verdere geavanceerde training in verschillende richtingen te doen. Er zijn gehoorzaamheid 2, 3 en 4, behendigheid, tricks, zoeken, terugvinden, flyball, etc. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.